Locatie

Ons huis is door de GGD goed en veilig gekeurd. Bij binnenkomst is er een kapstok voor de jassen en tassen van de kinderen. Hier kunnen ook eventueel de schoenen neer gezet worden.

Gaan de schoenen uit dan graag anti slip sokken of pantofels aan. Inverband met het voorkomen dat de kinderen uitglijden.

In de woonkamer is gelegenheid om te kunnen spelen. Er is een speelkeuken om mee te spelen en in de kast staan bakken met speelgoed en boeken.

Als we gaan knutselen gebeurd dat aan de grote eettafel waar eventueel de grote kinderen ook even ongestoord kunnen spelen zonder dat de kleine kinderen hun spel verstoren.

Voor de baby’s staat er een box, waar zij ongestoord kunnen spelen. Ook zijn er wipstoelen aanwezig.

De keuken is doormiddel van een kinderhekje afgesloten van de woonkamer.

De tuin hebben wij net in de zomer van 2015 aan gepakt en is voorzien van een mooi grasveldje waardoor er veel ruimte is om te spelen. Er zijn veel voertuigen om op te rijden zoals: auto’s, step, fietsen, quad en een skelter. Verder zijn er ook nog andere dingen om mee te spelen zoals: barbecue met etenswaren en bordjes, planken en auto’s.

Er een overkapping gemaakt waar wij droog en in de schaduw kunnen zitten. En vanaf daar heb je ook een goed overzicht over de tuin.

In de zomer zal er ook een badje aanwezig zijn zo dat er lekker met water gespeeld kan worden.

Boven op de eerste etage is een slaapkamer voor de kinderen. Hier kunnen de kinderen in alle rust slapen. De bedden worden wekelijks verschoond en ieder kind heeft zijn eigen bedje en/of eigen beddengoed. Achter in de tuin is de schuur waar de buggy en andere grote dingen staan. Hier mogen de kinderen niet komen en is ook altijd op slot. Als er wel iets uit gehaald moet worden gebeurd dat door mij of onder leiding van mij.