Gastouderbureaus

Gastouderopvang De Blauwe Molen staat ingeschreven in het “Landelijk Register Kinderopvang” en werkt samen met 2 gastouderbureaus. Hieronder vindt u de links naar de betreffende gastouderbureaus.


Gastouderbureau Mare
GOB Mare is een van de grootste landelijke gastouderbureaus met een sterk regionaal karakter. Wij geloven in actieve aanwezigheid in de regio, persoonlijke aandacht en permanente educatie. Dit alles is al 15 jaar de sleutel tot tevreden gastouders en vraagouders.
De missie van Mare is om gastouderopvang als volwaardig alternatief op de kaart zetten en het zorgen voor kleinschalige opvang van hoge kwaliteit, begeleid door bemiddelingsmedewerkers uit diezelfde regio.
Samen met de bij ons aangesloten gastouders creëren wij dat extra stukje thuis waar kinderen zich maximaal kunnen ontwikkelen.

Meer info: www.gobmare.nl

Gastouderbureau SamSam
Gastouderbureau SamSam regelt verantwoorde, betrouwbare en plezierige opvang bij gastouders voor kinderen van 0 tot 13 jaar.De opvang is kleinschalig, flexibel en vindt plaats in huiselijke sfeer.
Onze werkwijze kenmerkt zich door klantgerichtheid, persoonlijke begeleiding, zorgvuldige selectie, scholing en ondersteuning van gastouders.
GastOuderBureau SamSam, al sinds 2004 een vertrouwd gezicht in Assen en Midden-Drenthe.
Voel je thuis bij (een gastouder van) SamSam!

Meer info: www.gobsamsam.nl